6 Tips om je lief dit jaar omver te blazen met Valentijn

Klopt je hart in je keel omdat je graag iets leuks voor Valentijn wil doen voor je lief? Geen paniek. De DinnerGift girls hebben voor jou 6 tips om hem/haar omver te blazen!

6 Tips om je lief dit jaar omver te blazen met Valentijn

Valentijn: opwindend voor de ene, een hele opgave voor de andere. Heb je voorbije jaren je trucs al uit de kast gehaald met pralines, bloemen of sauna bezoekjes en weet je absoluut niet meer wat je nog meer kan doen om je vriend(in) te verrassen? Geen paniek! De DinnerGift girls helpen jou uit de nood met deze tips:

1) Mysterieuze ‘Sweet night shopping party’

Geef een Valentijn voorsmaakje en neem je vriend(in) mee naar de mysterieuze ‘Sweet night shopping party’ van de Belgische Lingerie ontwerpster Judith Lingerie komende woensdag 12 Februari. Verdoken in een prachtig herenhuis van The Boulevard Leopold Hotel, worden haar lingerie setjes voor godinnen uitgestald in de master suite tussen velvet zetels, kaarsen en luchters. Zie je iets moois? Probeer het uit terwijl je aan een glaasje bubbels nipt. Wie weet heb je geluk en heeft Judith weer sensuele danseressen voorzien.

2) Geef een romantisch etentje cadeau

Nu de mooie lingerie er is, moet het gedragen worden. Neem je vriend of vriendin mee uiteten en bouw de spanning op. Uiteten gaan met Valentijn is nog steeds een enorm romantische manier om samen tijd door te brengen, maar welke restaurantjes zijn speciaal genoeg voor deze gelegenheid? Zoek je inspiratie bij DinnerGift waar de leukste en meest opwindende plekjes al voor jou geselecteerd zijn. Zoek je een kleine, intieme bestemming met kaarslicht en een tafel vol verfijnde gerechtjes om te delen? Probeer dan Bistro l’Îlot. Houdt je vriend(in) van cocktails, Aziatische smaken en een New Yorkse ‘Sex and the city’ vibe? Dan is Umami perfect!

3) Schenk een bijzonder juweel

Wat maakt je vriend(in) zo speciaal? Vergelijk je hem/haar wel eens met een schattig of stoer dier zoals bijvoorbeeld een koolibri of panter? Laat een juweeltje maken uit zilver zoals een ring, pin of halsketting. Is je budget wat groter? Pimp het dan met kleurrijke edelsteentjes of parels. Wil je geen dier, maar wel iets op maat gemaakt, dan helpt Luth van Luth juwelen je graag om iets moois voor jou te creëren.

Contacteer Luth Juwelen via info@luthjuwelen.be of +32 495 18 23 63

4) Laat een leuke tekening of schilderij maken

Misschien hebben jullie elkaar wel op een speciale manier leren kennen of hebben jullie een schattig huisdier. Is er iets dat jullie samen hebben meegemaakt of wil je een herinnering op een creatieve manier laten visualiseren? Laat een intrigerend tekeningetje of schilderijtje maken om in te kaderen. Kunstenares en grafisch ontwerpster Cato Duys van Cato illustrations heeft al vaker werken op maat gemaakt en kan een mooie herinnering voor jullie vereeuwigen.

5) Laat mooie momenten vastleggen

Zijn jullie een power koppel en zou je vriend(in) dit graag aan de wereld laten zien? Of zou hij/ze het leuk vinden om een liefdevolle foto te hebben om te bewonderen op jullie nachtkastje? Hebben jullie misschien al een kind dat jullie gezinnetje compleet maakt? De getalenteerde fotografe Joke De Nef stelt jullie op jullie gemak en vangt de juiste momenten op beeld! Heb jij of je vriend(in) camera angst? Onthoud: een knappe vent hoeft niet perse een overdreven tandpasta smile te hebben en een mysterieuze vrouw hoeft niet in de camera te kijken. Drink op voorhand een borrel om jullie gêne te overwinnen.

6) Adopteer samen een hondje

Dromen jullie al lang van een huisdier, maar is het er tot hiertoe nog nooit van gekomen? Weet je niet goed hoe je het juiste huisdier uitkiest? Adopt, don’t shop en maak jullie gezinnetje compleet door een warm nestje te bieden aan een straathondje. De tijd van agressieve honden in het asiel is voorbij en velen wachten op baasjes om lief te hebben. Ga op zoek naar een organisatie zoals “Doggiehouse”. Zij brengen lieve hondjes met ‘bompa look’ (Lees baardjes en snorretjes) vanuit Portugal naar België en Nederland. Of ga all the way en boek een weekendje Lissabon. Zo leer je je favorietjes kennen ter plaatse.

Denk er altijd aan: een huisdier heb je voor het leven en niet voor even. Kijk voor meer info op www.doggie-house.be