Perfecte Valentijn restaurantjes

Valentijnsdag komt er snel aan en Oh-lala, wij voelen de liefde! De DinnerGift zussen helpen je met wat inspiratie voor het perfecte Valentijn restaurant. Wij hebben namelijk heel wat unieke adresjes in de aanbieding!

Perfecte Valentijn restaurantjes
Umami, Antwerpen - Contemporary Asian Cuisine

Oh-lala, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij voelen de liefde! Valentijnsdag komt er snel aan en dat betekent dat we een romantisch excuus hebben om te doen waar we het meest van houden: uit eten gaan! Het is echter niet altijd gemakkelijk om een (origineel) restaurant te vinden dat bij jou en je date past... Maar laat dat nu net onze specialiteit zijn! De DinnerGift zussen helpen je met wat inspiratie voor het perfecte Valentijn restaurant. Wij hebben namelijk heel wat unieke adresjes in de aanbieding!

Big and private

Hoewel mensen graag kleine en rustige restaurants kiezen omdat ze intiemer aanvoelen, heb je er eigenlijk minder privacy! In grote restaurants letten de mensen namelijk veel minder op de andere tafels. Als het een 'first date' is en je zenuwachtig bent om er iets gênants uit te flappen, hoeft niet het hele restaurant dat te horen. Bovendien valt het een stuk minder op als je onder tafel over het been van je date wil wrijven.

Umami is één van onze favoriete restaurants in deze categorie:

Doe het cadeau!

Sharing is caring

Is er wel een toekomst tussen jullie twee als je date zijn eten niet graag deelt? Als ik mijn eten met je deel, mag je er zeker van zijn dat ik je leuk vind! Dus zoek een romantisch restaurant met 'sharing dishes'.

Cosma is één van onze favoriete restaurants in deze categorie:

Doe het cadeau!

Setting the mood is everything

De perfecte belichting, een gezellig interieur, en een rustige sfeer... Het liefdesverhaal met Hugh Grant in de hoofdrol schrijft zichzelf! Je moet natuurlijk wel je eigen openingszinnen verzinnen.

Artchoc is één van onze favoriete restaurants in deze categorie:

Doe het cadeau!

Fine food for a fine date

Op Valentijnsdag kun je er een schepje bovenop doen en een restaurant van een hogere klasse bezoeken. Misschien eentje waar afrodisiaca worden geserveerd (als je begrijpt wat ik bedoel).

Voel je niet onder druk gezet om naar een restaurant te gaan dat je in een creditcard schuld zet alleen maar om indruk te maken op je date! Er zijn genoeg geweldige en betaalbare restaurants waar je naartoe kunt gaan, en als je de rekening splitst, zou je je date ongemakkelijk kunnen maken. Trouwens, niet iedereen voelt zich thuis in een chique restaurant (What's the salad fork again??) en dat is helemaal oké!

Goudt is één van onze favoriete restaurants in deze categorie:

Doe het cadeau!

Let this date never end

Laten we het onder ogen zien. Over negen maanden worden er baby's geboren. Of misschien ben je gewoon moe na een avond van eten en flirten. Waarom breng je Valentijnsdag dan niet door in een restaurant waar je na afloop gewoon naar boven kunt gaan (ook wel hotel genoemd). Dat betekent ook dat je geen chauffeur hoeft aan te wijzen, en we weten allemaal wat alcohol met remmingen doet…

Hotel Franq is één van onze favoriete restaurants in deze categorie:

Doe het cadeau!

Je date zelf laten kiezen?

Kan je maar niet beslissen waar je je date mee naartoe wil nemen? Dan kan je nog altijd op veilig spelen en een Valentijn DinnerGift Experience cadeau doen. Deze cadeaubon kan je inruilen voor een cadeaubon van een van onze aangesloten, unieke restaurantjes.

Doe het nu cadeau!

DinnerGift Experience voor Valentijn